Top online apotheek opstarten

Top online apotheek

PharmEasy 

Mobile-first hyperlocaal platform voor het bestellen van medicijnen en diagnostische tests
PharmEasy biedt een smartphone-app voor het bestellen van medicijnen bij een lokale apotheek en thuismonsterverzameling voor diagnostische testen van nabijgelegen laboratoria. Gebruikers kunnen de foto van hun recept uploaden en een bestelling plaatsen bij de plaatselijke apotheek. Hiermee kunnen gebruikers ook diagnostische tests zoeken en boeken met thuismonsters verzamelen. Beweert samen te werken met NABL (India Accreditation, gegeven door Dept of Science and Technology, GOI) of QCI (Quality Council of India) geaccrediteerde laboratoria en hebben een vloot van partner phlebotomist voor thuismonsterverzameling. Biedt ook abonnementsoplossing voor medicijnen. Beweert $ 5 miljoen te hebben opgehaald bij vrienden en familie en institutionele beleggers. Plannen om de activiteiten tegen eind 2018 uit te breiden naar 18 steden.

 Blink Gezondheid 
Marktplaats die medicijnen aanbiedt tegen gereduceerde prijs
Blink Health is een mobiel en webgebaseerd platform waarmee gebruikers hun medicijnen online kunnen kopen en tegen een lagere prijs bij hun plaatselijke apotheek kunnen ophalen. Gebruikers moeten medicijnen selecteren via het platform van Blink en online betalen. De gebruiker krijgt een Blink-tegoedbon die hij aan de apotheek kan tonen om het recept te krijgen, zonder te betalen bij de apotheek. Geldig bij elke Amerikaanse apotheek. Geen kosten of lidgeld. Werkt samen met groepinkooporganisaties (GPO’s) en drug-benefit managers om met apotheken goedkopere medicijnprijzen te onderhandelen. Het bedrijf ontvangt een percentage van de besparingen die het op medicatietransacties oplevert.

 Nurx 


Online medicijnbezorgbedrijf
Nurx is een online medicijnleverancier gericht op orale anticonceptiva en anti-HIV PrEP-medicijncursus. Gebruikers kunnen de vereiste medicijnen selecteren en een paar vragen beantwoorden die nodig zijn voor het recept. De artsen van het bedrijf beoordelen het verzoek en stellen een recept voor. Na ontvangst van het recept belooft het bedrijf de producten binnen 2 uur te leveren. Momenteel alleen beschikbaar in CA en NY in de VS.

 Roman 
App voor gezondheid van mannen online doktersconsult
Roman is een app waarmee gebruikers teleconsulten met artsen voor erectiestoornissen. Gebruikers kunnen via een videogesprek de medische geschiedenis en gezondheidsproblemen met de arts bespreken. De arts biedt een behandelplan en een recept op basis van de aandoening die aan de gebruiker wordt afgeleverd.

 

Icebreaker Gezondheid
Op tekst gebaseerd recept dat app biedt
Lemonaid is een app, onderdeel van Icebreaker Health, die asynchrone telegeneeskunde via tekst aanbiedt voor een paar specifieke aandoeningen zoals zure reflux, erectiestoornissen, griep, haarverlies, urineweginfecties en voor het voorschrijven van anticonceptiepillen. De bezoeken kosten $ 15 per stuk en het bedrijf belooft een doorlooptijd van twee uur. Nadat de patiënt een vragenlijst heeft ingevuld, kan de arts ze een recept schrijven en naar een lokale apotheek sturen. Gebruikers kunnen hun recept ophalen en betalen bij de apotheek.

 Anciënniteit 
Online winkel die producten verkoopt voor senioren
Seniority is een online retailplatform dat specifiek medische producten, apparaten en hulpmiddelen voor ouderen verkoopt. Klanten kunnen producten kopen die aanwezig zijn in categorieën zoals gehoor- en mobiliteitshulpmiddelen, levensstijlhulpmiddelen, revalidatiehulpmiddelen, enz. Beweert dat er meer dan 2.000 producten beschikbaar zijn op haar platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *